Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijanac u kutjevu

Napao policajca koji ga je priveo jer je pijan ugrožavao promet

Zatvor
02.12.2012.
u 11:14

Protiv 55-godišnjaka je podnesen optužni prijedlog za ugrožavanje javnog prometa, a slijedi mu i kaznena prijava za kazneno djelo napada na službenu osobu

Požeško - slavonska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom s područja općine Kutjevo koji je u petak nakon privođenja napao policijskog službenika.

On je oko 19.10 sati u ulici Republike Hrvatske u Kutjevu uhićen jer je krivudajući po cesti pod utjecajem alkohola ugrožavao javni promet. Policajci su ga odveli Policijsku postaju Pleternica, no on je tamo napao policijskog službenika i lakše ga ozlijedio.

Protiv njega je podnesen optužni prijedlog za ugrožavanje javnog prometa, a slijedi mu i kaznena prijava za kazneno djelo napada na službenu osobu.

>>Iscipelarili policajca i kamenovali službeno vozilo

 

 

 

Komentara 1

Avatar El Indio
El Indio
11:34 02.12.2012.

Slobodno ga kaznite, bolje mu je i to neg da je nekog usmrtio na cesti i onda ga imat na savjesti do kraja zivota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije