Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KABUL

Napao okupljalište stranaca i ubio najmanje 5 ljudi

Kabul
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
14.05.2015.
u 07:50

Među ubijenima su jedan Amerikanac i dva Indijca

Najmanje jedan naoružani muškarac napao je popularno okupljalište stranaca u Kabulu u Afganistanu i ubio najmanje petero ljudi, prenosi Reuters. Među ubijenima su jedan Amerikanac i dva Indijca.

Napad u diplomatskoj enklavi Kolola Pushta započeo je u srijedu oko 20.30 sati po lokalnom vremenu, a talačka kriza trajala je oko pet sati.

AFP javlja kako su odgovornost za napad preuzeli talibani.

Šef kabulske policije Abdul Rahman Rahimi novinarima je jutros rekao da je, uz pet ubijenih, u napadu ozlijeđeno još pet ljudi. Rahimi je dodao da je u kući bilo ostalo zarobljeno najmanje 44 ljudi koje su spasili policija i specijalci.

>> Ubijen vođa Al-Qa'ide odgovoran za napad na Charlie Hebdo

>> U napadu na autobus poginulo 41 ljudi

Komentara 2

UN
unbekant
08:28 14.05.2015.

Jedan napadac drzao u zatocenistvu 50-ak talaca 5 sati,hehehehehe Afganistanski "Rambo",jesuli ti stranci na okupljalistu"za strance"humanitarni djelatnici",ili vojnici,jer zemlja je u ratu i nema turistickih aktivnosti.......

Avatar viki_nuland
viki_nuland
21:46 14.05.2015.

Moguce je da je isao pozdraviti Kolindu i cestitati joj na "stabilizaciji" kojoj su i nasi legionari pridonjeli. Koliko je Afganistan "stabilan" vidimo i s ovim cinom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije