Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOBI U VUKOVARU

Napao maloljetnika (17) i ozlijedio ga, potukli se i ispred Tehničke škole

policija
Milan Sabic/PIXSELL
08.10.2020.
u 13:29

Drugi sukob dogodio se u srijedu, oko 13 sati, i to ispred Tehničke škole u vukovarskoj četvrti Borovo naselje. Tom prilikom više osoba se verbalno i tjelesno sukobilo, prilikom čega je jedan maloljetnik upotrijebio papar sprej

U Vukovaru su u utorak i srijedu zabilježena dva nova fizička napada na ulici, o kojima je izvijestila i PU Vukovarsko-srijemska. Prema navodima policije 6. listopada, oko 14.30 sati, u blizini pekarnice u ulici Vijenac kneza Branimira u Vukovaru 29-godišnjak, koji se nalazio u društvu još tri osobe, verbalno i tjelesno napao je 17-godišnjaka koji je sjedio na klupi. Tom prilikom zadao mu je udarce rukom i nogom u glavu te ga tako lakše ozlijedio.

– U srijedu je uhićen 29-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nasilničkog ponašanja te će danas biti predan pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave, izvijestili su iz PU.

Drugi sukob dogodio se u srijedu, oko 13 sati, i to ispred Tehničke škole u vukovarskoj četvrti Borovo naselje. Tom prilikom više osoba verbalno se i tjelesno sukobilo, prilikom čega je jedan maloljetnik upotrijebio papar sprej.

– Policijski službenici koji su bili na mjestu događaja, odmah su spriječili sukob. U službene prostorije policije privedeno je sedam osoba, među kojima i pet maloljetnika, nad kojima je provedeno kriminalističko istraživanje. Liječničku pomoć zatražio je 19-godišnjak kojem su u vukovarskoj bolnici utvrđene lakše ozljede – izvijestila je policija.  

Dodaju i kako će protiv svih privedenih osoba policija podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i Zakona o suzbijanju rasne diskriminacije te protiv jednog maloljetnika i zbog počinjenog prekršaja iz  Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Ključne riječi

Komentara 5

RE
reborn
13:45 08.10.2020.

Dva sukoba, vrlo šturo novinsko izvješće, policija spominje Zakon o suzbijanju rasne diskriminacije, a dežurni ugroženi koji je sada i potpredsjednik vlade - ne cmizdri. To može značiti samo jedno - "manjinci" napali "domicilnog" (da ne spominjem konkretne nacionalnosti zbog straha od cenzure).

GL
Glavica
17:20 08.10.2020.

Srbocetnici napali hrvate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije