Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provalnik?

Napao i teško ozlijedio 69-godišnju ženu u njenom stanu

stop
VL FOTO
14.04.2012.
u 22:10

Nagađa se da je riječ o provalniku koji je upao u stan namjeravajući ga opljačkati u čemu ga je žena koju je ondje zatekao pokušala spriječiti ili da je muškarac na prevaru ušao u stan i napao ženu.

U mjestu Bogovići blizu Malinske na otoku Krku u nasrtaju muške osobe teško je ozljeđena 69-godišnja mještanka. Iz Operativno - komunikacijskog centra PU primorsko - goranske priopćeno je da je danas poslijepodne u Istarskoj ulici 12, u stanu u kojem živi, ženu fizički napao i izudarao nepoznati muškarac koji joj je nanio teške ozljede.

Žena je smještena u KBC Rijeka na Sušaku, a policija je odmah pokrenula potragu za napadačem. Druge pojedinosti o ovom događaju policija zasad ne priopćava pa se nagađa da je riječ o provalniku koji je upao u stan namjeravajući ga opljačkati u čemu ga je žena koju je ondje zatekao pokušala spriječiti ili da je muškarac na prevaru ušao u stan i napao ženu.

Komentara 3

CH
chemica
22:46 14.04.2012.

Koliko moraš biti...GLUP? Počiniš ovakvo krivično djelo na otoku, a kako ćeš poslije s njega? Murija ima evidenciju svih kriminalaca pa će jednog po jednog posjetiti dok ne dođe do tebe. Ako pak nisi "domaći"...Trajekt, most...Nisi galeb ili srdelica pa da odeš neopaženo.

Avatar dariodario551
dariodario551
07:14 15.04.2012.

chemica - ne brini, neće ga uloviti, već je na Sigurnom

IM
immortella
09:04 15.04.2012.

chemica, uopće nije važno ima li policija sliku ili nema, ima li ime ili nema, važno je samo to koliko taj lik ima veza u hrvatskom pravosuđu, pa ako ima, bit će pušten, bez obzira što policija učinila i kako to istražila i dokazala. pogledaj samo kako se rješava slučaj čačić, sve je jasno i poznato, ali čovjek nije u zatvoru, niti će to ikad biti. netko može ubijati, netko ne može!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije