Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE U ZATVOR

Napao djelatnicu jer mu je djevojka dobila otkaz u prodavaonici

Požega: Pred zgradom Grada Požege na Trgu Svetog Trojstva zamijećena su policijska vozila
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
22.02.2023.
u 16:32

Muškarac (44) koji je u Požegi verbalno i tjelesno napao djelatnicu trgovine jer je njegova djevojka dobila otkaz, osuđen je na istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Istražni sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu odredio je mjeru istražnog zatvora 44-godišnjaku kojeg DORH tereti da je verbalno i tjelesno napao djelatnicu prodavaonice. Naime, osnovano se sumnja da je osumnjičeni 9. veljače ove godine, revoltiran na djelatnike jedne prodavaonice u Požegi zbog otkaza njegovoj djevojci, došao oko 6:35 sati u trgovinu te, u nakani da zastraši djelatnicu, u više joj navrata uputio glasne prijetnje, nakon čega joj je iz ruku oteo mobitel i bacio ga na kolnik.

Kako se navodi u priopćenju DORH-a, muškarac je uz prijetnje udario djelatnicu po glavi, a potom je u prodavaonici srušio stalak s novinama i razbacao stvari. Svojim ponašanjem kod djelatnice je izazvao strah za njezin život, a uništio joj je i mobitel. Općinsko državno odvjetništvo u Požegi je 10. veljače povodom posebnog policijskog izvješća provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja uhićenog 44-godišnjaka zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

Istražni sudac prihvatio je prijedlog državnog odvjetništva i osumnjičenom odredio istražni zatvor zbog opasnost od ponavljanja kaznenog djela. Podsjetimo, iz PU požeško-slavonske ranije su priopćili da je 9. veljače u jutarnjim satima u trgovini u Ulici kralja Krešimira u Požegi 44-godišnjak verbalno i tjelesno napao 20-godišnjakinju. Ubrzo je uhićen te je provedeno kriminalističko istraživanje.

>> VIDEO: Strašne snimke razaranja u Mariupolju: Rusi su ih nemilosrdno granatirali sve dok grad nije pao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije