Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE U VEZI

Napao 18-godišnjakinju, pa joj zaprijetio i krenuo s uništavanjem njezinih stvari

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
23.11.2020.
u 10:19

Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Šibeniku biti priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske

​U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju i oštećenje tuđe stvari.

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni 21. studenog u noćnim satima u Šibeniku,zbog nesuglasica, prvo verbalno a zatim i tjelesno napao i lakše ozlijedio 18-godišnjakinju s kojom je u vezi, te joj potom ozbiljno prijetio i oštetio njene tehničke predmete u vrijednosti par tisuća kuna.

Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Šibeniku biti priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske - istakli su iz šibenske policije. 

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
11:16 23.11.2020.

oprosti ljubavi neću više. znaš da te volim.... i čekamo nastavak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije