Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident
Povratak na članak

Napadnut zagrebački taksist: Tukao me i lovio oko auta, vikao mi je da sam Cigan

U pokušaju izbjegavanja agresije, Enis je rekao da im neće naplatiti vožnju, no njegova je ponuda imala suprotan efekt.

Komentari 3

ZA
zagabria8
11:21 23.09.2022.

Ovakve priče imaju i drugu stranu. Kolega taksist imao je sa njima vrlo loša iskustva. Od drogiranja u autu, udaranja partnerice, pokušaju prijevare da ne plate do optužbi za nesreću i lažno svjedočenje radi dobivanja novca od osiguranje. Kaže kolega daleko najproblematičniji putnici.

VL
DU
Deleted user
11:15 23.09.2022.

Dovukli smo najgore od najgorega na svoje ceste, od prljavih automobila i vozača koji to nisu, do dostavljača hrane koji biciklima uredno lete kroz crveno svjetlo te ruše ljude na pješačkom. Nije svaki vozač za taxista, to što imaš vozačkuu nije dokaz da znaš voziti. Dosta mi je vožnje u izraubanim Daciama Logan!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.