Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne jenjavaju neredi

Napadnut autobus s radnicima u Egiptu, najmanje troje mrtvih

Egipat napad, portal
Reuters/PIXSELL
15.07.2013.
u 07:39

Najmanje 13 osoba poginulo je dosad u odvojenim napadima na tom području od Mursijeva svrgnuća, a prvi napadi počeli su se intenzivirati u 2011. nakon što je predsjedničku poziciju izgubio Hosni Mubarak.

Egipatske vlasti objavile su da su militanti napali autobus s radnicima kod grada El Arish, u pokrajini Sjeverni Sinai. Nasilje islamista u tom dijelu zemlje je u porastu otkad je s vlasti svrgnut Muhamed Mursi 3. srpnja, javlja RT.

Najmanje 13 osoba  poginulo je dosad u odvojenim napadima na tom području od Mursijeva svrgnuća, a prvi napadi počeli su se intenzivirati u 2011. nakon što je predsjedničku poziciju izgubio Hosni Mubarak.

>>Ovo morate vidjeti! 12-godišnji politički analitičar iz Egipta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije