Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sud ih pustio

Napadači iz Kistanja pušteni, zabranjen im prilaz manastiru Krka

Kistanjci
Eparhija Dalmatinska
19.03.2013.
u 12:05

Protiv sedmorice maloljetnika, koji imaju između 14 i 17 godina, podignute su i kaznene prijave, a jedan od napadača tereti se za nanošenje teške tjelesne ozljede

Maloljetnici iz Kistanja, koji su napali bogoslove iz manstira Krka, pušteni su da se brane sa slobode te im je sud odredio mjeru opreza, odnosno zabranu približavanja manastiru Krka  na kilometar te im je propisana i zabrana približavanja bogoslovima na 100 metara.

Protiv sedmorice maloljetnika, koji imaju između 14 i 17 godina, podignute su i kaznene prijave, a jedan od napadača tereti se za nanošenje teške tjelesne ozljede. Ostala šetorica sumnjiče se za nanošenje lakih tjelesnih ozljeda. 

>>HDZ: Bogoslove su tukla i djeca esdepeovaca

Komentara 5

MR
mrzimnerad
16:55 19.03.2013.

Zar nisu i 1990. pravoslavni popovi ''brusili'' građane srpske nacionalnosti??? Očito se sugrađani srbi ne mire sa time da im je barem zasada ukinuta ''profesija srbin''. Ja sam im već na raznim portalima poručio barem 100 puta: državu treba graditi, poštivati, voljeti, tek onda tražiti konzumaciju prava koja proizlaze iz pozitivnih zakona! Nitko danas, u 21-om stoljeću nemože imati status svete krave i samo sisati, a mrziti i ništa davati društvu. Srbe nitko ne mrzi osim njih samih. Pozdrav svim ljudima dobre volje!!!

DE
denderi
17:56 19.03.2013.

ugostiš janjevce a oni rade sramotu hrvatskom puku....

DE
denderi
18:01 19.03.2013.

znam i vidio sam svojim očima prilikom obnove manastira krka krajem 80. kako su se u tom sakralnom objektu održavale pijanke i orgije došljaka iz srbije di se veličalo srpstvo potencirano popovima dok je ravnatelj manastira bio protiv takvog iživljavanja...osobno..osobno mi je ukazao kako se u manastirskom kiosku prodaje slika miloševića za 50 dinara , slika svetog save za 25 .. čovjeku su potekle suze i rekao kako to nićem ne vodi.....bio je u pravu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije