Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD USRED BIJELA DANA

Uletio u policijsku postaju u Francuskoj i ubio policajku nožem. Napadač je ubijen na licu mjestu

Francuska policija
Reuters/PIXSELL
23.04.2021.
u 15:44

Ministar unutarnjih poslova Gerald Darmanin najavio je kako će posjetiti policijsku postaju u kojoj se dogodilo ubojstvo

Francuska policajka (49) ubijena je u napadu nožem, a napadača je samo nekoliko trenutaka kasnije upucalo nekoliko njezinih kolega.

Napadač je uletio oko 14:30 u policijsku postaju u Rambouilletu i prema prvim informacijama zabio nož policajki u grlo. Ona je preminula na mjestu usprkos tome što su joj vatrogasci pokušali pomoći. Rambouillet se, inače, nalazi 60 km od Pariza. 

Prema pisanju Le Mondea, napadač je tuniski državljanin, a njegova dob nije poznata. Navode i to da je prema njihovim informacijama napadač ubijen. Nužno je isto tako navesti kako još uvijek nema službene potvrde da je napadač ubijen. 

Ministar unutarnjih poslova Gerald Darmanin najavio je kako će posjetiti policijsku postaju u kojoj se dogodilo ubojstvo. Očekuje se i dolazak premijera Jeana Castexa. 

 

U ovom trenutku nije poznat motiv napada, međutim predstavnik policijskog sindikata François Bersani kazao je za medije kako je prije napada napadač navodno vikao 'Allah Akbar'. Službene potvrde u ovom trenutku još uvijek nema za to. 

- Upao je u policijsku postaju vičući 'Allah Akbar' ili 'Bog je najveći' i napao policijsku službenicu, ustvrdio je Bersani, prenosi Mirror. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Reconquista
Reconquista
15:53 23.04.2021.

Znači uobičajen dan u Francuskoj...

DU
Deleted user
16:10 23.04.2021.

Blagodati kulturnog "obogaćivanja" "tolerantnog" Zapadu.Francuska je to.Nije to "zatucana" i "isključiva" Nova Europa koja nikako da se slomi i krene "u progres".

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
15:58 23.04.2021.

Vikao Allahu Akbar? Ja sam baš očekivao da je viknuo: Buda je jedini put!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije