Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi detalji

'Napadač je pri pucnjavi na novinarku i snimatelja nekoliko puta promašio"

pucnjava
Foto: Youtube Screenshot
1/2
29.08.2015.
u 17:21

U pucnjavi je u leđa teško ozlijeđena Vicki Gardner iz lokalne gospodarske komore koja je u trenutku pucnjave davala izjavu. Tri dana nakon ranjavanja otkrila je kako nije mogla vidjeti kako im se napadač približava zbog reflektora od kamere.

Vicki Gardner (61) davala je izjavu u live tv prijenosu kada je 41- godišnji Vester L. Flanagan zapucao na snimatelja Adama Warda i novinarku Alison Parker televizijske postaje WBDJ i ubio ih pred očima mnogih gledatelja 26. kolovoza.

Ova tragična vijest odjeknula je medijima.

U pucnjavi je u leđa teško ozlijeđena Vicki Gardner iz lokalne gospodarske komore koja je u trenutku pucnjave davala izjavu. Tri dana nakon ranjavanja otkrila je kako nije mogla vidjeti kako im se napadač približava zbog reflektora od kamere.

Gardner je u četvrtak, dan nakon ranjavanja, izašla iz inducirane kome, a svega čega se uspjela pristjetiti ispričala je svom suprugu Timu koji je njenu priči ispričao u intervjuu za ABC news, piše Daily Mail.

"Flanagan je prvo naciljao novinarku Alison Parker prije no što je ubio Adama Warda, zatim je tri puta zapucao prema Vicki, dvaput je promašio nakon čega se ona bacila na pod. Tada ju je ranio u leđa", ispričao je Tim.

Kada je Flanagan vjerojatno pomislio da je ubio svo troje, otšetao je, a tada je s poda ustala i Vicki koja je, iako ranjena, bila u stanju otići u bolnicu.

Da je metak prošao malo dalje Vicki bi vjerojatno ostala paralizirana, a da je pogodio malo više vjerojatno više ne bi bila mrtva, rekao je Tim prepričavajući informacije koje je dobio od liječnika.

Vicki je odmah nakon dolaska u bolnicu podvrgnuta hitnoj operaciji, kasnije još jednoj i ostala je bez bubrega i dijela crijeva, ali liječnici vjeruju da će se potpuno oporaviti.

>>Ubojica novinarke i snimatelja otkrio motiv stravičnog zločina

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar mason
mason
19:05 29.08.2015.

Sve je to kriv Husein Obama,u ovih 8 godina su napravili dosta nereda.Ali Donald Trump je izjavio da treba pojacati policiju dati im vise ovlascenja.Smirit ce Donald kriminalce .

DU
Deleted user
23:17 29.08.2015.

I da netko onda sa takvima služi vojsku, ide u borbu, u nekakvu akciju ...? Do ask, do tell - inače će sve poći ovako!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije