Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
određen istražni zatvor

Nišević negira napade na žene u Splitu: Dokazat ću da na snimkama nisam ja

Muškarac napao ženu u Splitu
18.07.2021.
u 21:01

Nišević je doveden u nedjelju oko 17,30 u Istražni centar kod suca istrage Ivice Botice koji mu je nakon ispitivanja odredio jednomjesečni istražni zatvor.

Dvadesetosomogdišnji Aleksandar Nišević (28) iz Gline koji je subotu ujutro na spliskim Firulama i Blatinama napao dvije žene u dobi od 52 i 40 godina završio je u istražnom zatvoru na Bilicama zbog opasnosti da će ponoviti kazneno djelo. Jednu je ženu napao bocom, a drugu kamenom. Prva je zadobila lakše tjelesne ozljede, a četrdesetogodišnjakinja tešku tjelesnu ozljedu noge.

Tijekom iznošenja svoje obrane iznio je detalje svog teškog života, no jedna je rečenica sve začudila. 

"Mene se ne tiče tko je na onim snimkama, ja ću dokazati da to nisam ja", mrtav-hladan je rekao u svojoj obrani priznajući da uzima sve nedozvoljene supstance osim heroina, piše Slobodna Dalmacija. 

Njega je policija dovela na Županijsko državno odvjetništvo u popodnevnim satima nedjelje gdje ga je ispitala zamjenica županijskog državnog odvjetnika Mira Dolić, ista ona tužiteljica koja je dan ranije - u subotu pustila na slobodu 73-godišnjaka iz Rastovca koji je krampom u glavu udario 60-godišnju susjedu. Vremešnom nasilniku je odredila mjeru opreza (zabrane približavanja žrtvi koja, doznajemo, ionako živi u Brelima) na dva metra i zabranu približavanja njenoj kući na deset metara.

Nišević je doveden u nedjelju oko 17,30 u Istražni centar kod suca istrage Ivice Botice koji mu je nakon ispitivanja odredio jednomjesečni istražni zatvor.

Ovo privođenje je bilo planirano za ponedjeljak ujutro, ali policija je u uspjela obaviti pretragu sobice u prizemlju jedne kuće u Srinjinama u koju se smjestio 28-godišnji Nišević. Također je prije privođenja na ŽDO psihijatrica Dolores Britivić obavila pregled nad uhićenim Niševićem i tek kada je procjenila da je on opasan za okolinu, ali ubrojiv i sposoban iznijeti svoju obranu krenulo se u procedru ispitivanja.

Ključne riječi

Komentara 49

Avatar kenshi
kenshi
21:28 18.07.2021.

Jasno je da se Aco osječao ugrožen i krenuo “preventivno” napadati žene u Splitu jer tako to oni ugroženi rade, napadaj slabijeg iza leđa kako bi zadovoljio svoju izopačenu patologiju.

Avatar horuk
horuk
21:55 18.07.2021.

Mentalitet, napadaj slabije i poslije reci: da nisi bio ti, ko nas bre zavadi, svi su isti i zrtva i napadac i obavezno spomeni ww2 i iako su tvoji i tada uglavnom bili agresori izigravaj zrtvu. Ne brini pomoc ljevice ti je zagarantirana.

HE
Herceg56
21:47 18.07.2021.

Laž je odluka jednoga naroda,kojeg...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije