Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADIO KAZNENU PRIJAVU

Napad u Šibeniku: Prebio ga zbog duga pa završio u zatvoru

Županijski sud u Šibeniku
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
04.09.2020.
u 09:44

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu, Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

​U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom osumnjičenim za nasilničko ponašanje i nanošenje teške tjelesne ozljede u pokušaju sve na štetu 38-godišnjaka.

Osumnjičeni je 3. rujna oko 13,45 sati u Šibeniku, zbog neriješenih novčanih dugovanja, na javnom mjestu na osobito drzak način oštećenog tjelesno napao i lakše ga ozlijedio.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu, Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

 

Ključne riječi

Komentara 2

LU
LukasNola
15:46 04.09.2020.

Ne vidin nkakvu krivicu osim u govna koje posuđuje novac pa neće vrati. Ima san sličan slučaj prije 5,6 godina. Dobija san jedva pare nazad a kad me pare pita samo šta nije kmeča ka mačić, dok je posli bija teški bezobraznik. Otad nikome ni kune. Milost ne tražim niti bih je dao,davno je reka Rade Končar

DU
Deleted user
11:27 04.09.2020.

Pravda? Što taj pojam znači u HR? Znamo da pravda zavisi od toga tko si i što si. A kad bi sudovi efikasno riješavali slučajeve, a zakoni bili jasni ne bi nam se pojavljivali ovakvi članci. Primjerice pročitajte članke o gosp. Dediću iz Križevaca. Znamo da je kriv, i da su milioni u pitanju, ali nitko od ljudi koje je prevario i pokrao nije vratio novac. Možda ipak treba stvar uzeti u svoje ruke, pa i pod cijenu zatvora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije