Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Napad suzavcem na gej klub - koji to zapravo nije

Okrivljavati cijelo društvo zbog nečega što je napravio zasad nepoznati pojedinac, beskrajno je neodgovono, iako ljudski shvatljivo, no zloupotrebljavati zločin kako bi se krivnja prebacila svima koje smatraš svojim političkim i ideološkim protivnicima te kako zapravo postati arhitekt mrženje i netrpeljivosti protiv koje navodno ustaješ - beskrajno je dvolično, zlurado i pokvareno

Komentari 6

Avatar abakus
abakus
08:51 16.02.2017.

Želim samo istaknuti kako su ad.ministratori Večernjaka vrlo marljivo brisali sve postove komentatora koji su prije nekoliko dana, na vrhuncu histerije oko "napada na LBGT zajednicu" upozoravali jednako kao i Vi sada, Hrstiću, da je na djelu zloupotrebljavanje zločina kako bi se krivnja prebacila u krilo svima koje dotični smatraju ideološkim i političkim protivnicima, čime su oni koji su to činili (uključujući medije, pa i Večernji koji je brisao sve komentare koji su na to upozoravali) postali arhitekti mržnje i netrpeljivosti protiv koje navodno ustaju. Da, sve je to zajedno beskrajno dvolično, zlurado i pokvareno. Na znanje i ravnanje osobama koje kao ad.ministratori brišu komentare i baniraju korisnike koji na tu beskrajnu zluradnost, dvoličnost i pokvarenost arhitekata mržnje i netrpeljivosti (očigledno uzalud) upozoravaju.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
08:57 16.02.2017.

Bravo, jednostavno i točno. Pozdrav dobrim ljudima

VL
KO
kosjenka81
19:58 16.02.2017.

Zaštita ljudskih i manjinskih prava je samo paravan za bespoštednu političku i ideološku borbu. Pritom koriste nedemokratske metode etiketiranja i izvrtanja činjenica. Preziru i mrze neistomišljenike. Takva destrukcija je štetna za društvo ali i za manjinske skupine. Nevjerojatna je arogancijaija i bezobraština dijela lijevih intelektualaca u RH. Evo, gosp. Matanić je upravo izjavio da valjda neće razni polusvijet suditi i odlučivati o hrvatskom filmu. Dok "polusvijet" financira njegove filmove ima pravo postavljati pitanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.