Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKA ANALIZA
Povratak na članak

Napad na stranku ne može se tumačiti napadom na državu, ne u demokratskom društvu

Napad na stranku ne može se tumačiti napadom na državu, ne u demokratskom društvu

Komentari 5

BR
Branitelj2020
17:08 21.01.2021.

Hrvatska nažolost nije demokracija već autokratska država u kojoj vlada politička mafija koja krade na sve strane .

VL
Avatar Amfra
Amfra
18:52 21.01.2021.

Gotov je! Da docekamo press konferenciju ko onu zadnju Sanaderovu......... Pocetkom devedesetih, jedan je HDZ-ovac rekao: " Iznad hrvatskog sabora je samo Bog". Plenkovic je taj sabor sveo na obicnu lakrdiju. Ministre, koje je sam smijenio zbog kriminala, instalirao jee u taj sabor. A puna su mu usta trodiobe vlasti Kad lzljivca uhvatis u lazi on to proglasi govorom mrznje...........

VL
VA
vadis1
21:54 21.01.2021.

Dubravka Suica je licemjerna i korumpirana osoba. Hrvatska je korumpirana drzava.

VL
ME
Meter
18:11 21.01.2021.

Jasno i razgovjetno

VL
DD
ddh
00:43 22.01.2021.

Gluposti. Napad na o pobjednika izbora je napad na biracko tijelo, a biracko tijelo je narod koji zeli da ga vode Plenkovic i HDZ, jer je to taj narod vecinski odlucio. Zato je napad na vecinu naroda i njegovu voljuu i napad na drzavu. I radi toga nisu HDZ sa 65 mandata ili Most sa 8 mandata isto vrijedni. I zato nisu jedna Selakica ili Zekanovic nesto sto je jednako po vaznostii i nosenju odgovornosti za Hrvatsku.. Hrvatska nije komunisticka firma gdje je glavnu rijec vodio predsjednik radnickog savjeta, a odgovornost nosio tehnicki direktor. Hijerarhija se zna i to se mora postivati. S druge strane treba reci da Premijer nije sa Zekanovicem i Buljem ili Selakovom covao koze, da bi ovji u Saboru s njim na nepristojan i drzak nacin mogli ili smjeli tako razgovarati. Plenkovic je za njih gospodin i gotova stvar. A to bi morala i ta novinarka razumjeti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.