Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVENIRALA POLICIJA

Napad na medicinsko osoblje? Sukob dvije osobe ispred bolnice Sv. Duh

Zagreb: Klinička bolnica Sveti Duh
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
23.02.2023.
u 21:16

Sve je krenulo nakon što je jedna gospođa navodno napala medicinsko osoblje. Ne znam kakve veze s njom ima ovaj gospodin, on je dozivao nekoga - rekla je svjedokinja događaja.

Dvije osobe sukobile su se u četvrtak predvečer na prostoru bolnice Sv. Duh, o čemu je obaviještena i policija kojoj je sukob prijavljen oko 17,45 sati te se sve okolnosti još utvrđuju, potvrdili su Hini iz odnosa s javnošću zagrebačke policije.

Portal Dnevnik.hr prenosi kako je navodno žena napala medicinsko osoblje ispred bolnice Sv. Duh na ulazu na hitni prijem. - Sve je krenulo nakon što je jedna gospođa navodno napala medicinsko osoblje. Ne znam kakve veze s njom ima ovaj gospodin, on je dozivao nekoga - rekla je svjedokinja događaja za Dnevnik.hr.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
09:29 24.02.2023.

Jesu li je možda tražili da stavi masku o svoj trošak? Nije im trebala kopat oči već pozvat policiju da odvede zaštitara i dežurnog liječnika na hlađenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije