Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napali Srbe

Napad na kafić u Uzdolju: Osumnjičenici se moraju vratiti u pritvor

Policija privela drugu grupu ljudi koji su napali goste kafića u Uzdolju
Foto: PIXSELL
1/4
06.11.2019.
u 13:48

Izvanraspravno vijeće preinačilo je odluku suca istrage i produžilo istražni zatvor za svu sedmoricu za još dva mjeseca.

Preinačena je odluka suca istrage na šibenskom sudu pa se sedmorica osumnjičenih za napad na Srbe u kafiću u Uzdolju, koji su ranije pušteni da se brane sa slobode, vraćaju u istražni zatvor, doznaje se u srijedu sa šibenskog Županijskog suda.

„Izvanraspravno vijeće preinačilo je odluku suca istrage i produžilo istražni zatvor za svu sedmoricu za još dva mjeseca“, potvrdio je glasnogovornik tog suda Branko Ivić.

Sedmoricu osumnjičenih za napad na vlasnika i goste kafića u Uzdolju 21. kolovoza sud je krajem listopada pustio da se brane sa slobode i odredio im mjere opreza.

Osumnjičeni su se kao pripadnici navijačke skupine iz Splita, 21. kolovoza ove godine s više osobnih vozila uputili prema mjestu Uzdolje, kako bi otišli u ugostiteljski objekt, gdje su se susreli sa skupinom ranije prijavljenih osoba, znajući da se u tom ugostiteljskom objektu prati nogometna utakmica Crvena Zvezda-Young Boys. 

Nakon dolaska u Uzdolje parkirali su vozila uz cestu u blizini ugostiteljskog objekta, nakon čega je jedan od osumnjičenih izašao iz vozila i otišao pješice 'u izvidnicu' u kafić, a potom se vratio do osumnjičenih. 

Oko 22.15 sati osobnim vozilima dovezli su se ispred ugostiteljskog objekta u kojeg su ušli s navučenim 'fantomkama'. Tamo su započeli verbalno vrijeđati vlasnicu i zatečene goste, uništavajući inventar ugostiteljskog objekta palicama s kojima su potom napali i zatečene goste. Petero gostiju lakše je ozlijeđeno, a među njima i jedan maloljetnik..

Video - Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku

Ključne riječi

Komentara 24

ZI
zip123
14:02 06.11.2019.

A sta je sa onima kojima se sudi i odsutnisti za ratne zlocine 91.?Kad ce biti dostupni?

FI
fiberglas
13:41 06.11.2019.

Tako je!!!!! U pritvor. To moze! A oni sto su izboli dva hrvatska vojnika u Petrinji?!? O tome psssssssst!!! Omerta!!!! O cica Dobrivoju kartice i kartice teksta, o zrtvama ci._ga.n.lije ni slova? Kako zalosno.

MO
moškov
12:59 06.11.2019.

pupavac je alfa i omega poltike u drzavi hrvatskoj na zalost ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije