Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE UČESTALIJI NAPADI
Povratak na članak

Novi napad kiselinom u Londonu: Mladić (20) završio u bolnici

Manje od 24 sata nakon 5 jučerašnjih napada kiselinom, napadači ponovno su napali vozača mopeda otrovnom supstancom.

Komentari 30

DU
Deleted user
12:57 15.07.2017.

Aha...a " tinejder " vjerovatno izgleda za onoliko godina koliko i ima ( 30+ ), u dokumentima je zaveden kao srednjoskolac iz neke arapske vukojebine i slucajno se zove...hm....da pogodim...Muhamed??

VL
BL
blokiraniantikomunist
12:44 15.07.2017.

sve se to događa jer su zakoni u europi nakaradni, ološ se ne smije ubijati,nema smrtne kazne, policija ne smije usmrćivati propalice dok ih ulove,građani imaju ogromne probleme u nabavi oružja za samozaštitu.

VL
AL
alphazulu99
13:16 15.07.2017.

Nekom se otvorila teroristicka masta. Pitanje je koja ce slijedeca opasna kemijska tvar biti koristena u zastrasivanju EU gradjana.

VL
DA
Darko22
13:37 15.07.2017.

Ma sve je to dio života u multikulturalnoj sredini ;), za one koji kojim slučajem ne znaju Britanci su u Londonu MANJINA

VL
Avatar abcd
abcd
14:27 15.07.2017.

Garavi i antife luduju.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
14:30 15.07.2017.

Newham, kvart sirotinje i propaliteta. Napisal sam odmah kak su to neki "narodni običaji" iz srednje Azije pa sad polahke priča zlazi na vidjelo. Žrtve su ista sirotinja iz istog predgrađa pa ne treba čudit kaj su stotine napada u pitanju!

VL
SO
SoloHan
13:20 15.07.2017.

Možda je to negdje običaj, više onako kao kulturno naslijeđe.

VL
ST
Startrack
15:24 15.07.2017.

"""hegeduš,to je klasična multikulturalističko-neoliberalna retorička šablona. kada se nešto dogodi,mi smo krivi. Zaboravljaš činjenicu da ti "građani" primaju socijalu koju nikada ne bi mogli zaraditi (čak ako bi i htjeli raditi) usvojim zemljama, te brutalno zloupotrebljavaju sve povlastice,zakonske i materijalne koje im je pružila zemlja domaćin. Problem nije kolonijalizam (pakistan je bio nešto više od sto godina pod britanskom vlašću,dok je španjolska bila pod muslimanskom gotovo 800 godina pa ne kukaju.) već kulturološko civilizacijski. Oni koji nisu u stanju uklopiti se,neka odu odakle su došli. uostalom,njemačka je izgubila 2 svj rata (u jednom je bila sravanana sa zemljom) pa se uzdigla do naj veće ekonomske sile u europi,nikada nije imala kolonije u muslimanskim zemljama a opet imaju terorističke napade. Koreja je bila kolonizirana od strane japana,a danas je izuzetno bogata zemlja..."""

VL
DU
Deleted user
12:28 15.07.2017.

Istinski mi je žao ljudi koji su žrtve ovih budala koje bacaju kiselinu ljudima. Ali, svi ti događaji samo su plod zapadnjačke, a onda i britanske politike koja seže daleko u prošlost. Od kolonizma, imperijalizma, pa sve do suvremene borbe za 'demokraciju' a zapravo za očuvanje vlastitih interesa. Kako siješ, tako ćeš i žeti. Možda ne odmah danas, nego tek kroz stotinjak i više godina. Izgleda da Englezima te godine počinju dolaziti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.