Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drogiran i opasan

Naoružani Hrvat ukradenim autom bježao švicarskoj policiji

\'za crnu....17. 02. 2004.  lisice ilustracija za oslobadjanje od lisica i pokusaj samoubojstva vjesanjem  lisice uhicenje snimio: zeljko hladika\'
Željko Hladika/PIXSELL
26.04.2013.
u 09:40

Policija je kod Hrvata koji živi u Švicarskoj pronašla napunjeni pištolj, a prije nekoliko godina istekla mu je vozačka dozvola

Neimenovani 35-godišnji hrvatski državljanin u ponedjeljak navečer namučio je švicarske policajce koji su ga morali loviti dok je naoružan bježao ukradenim automobilom, piše Blick.

U ponedjeljak oko 23 sata policajci su ga u St. Gallenu u rutinskoj kontroli pokušali zaustaviti, no on je ignorirao policijsku palicu sa znakom "stop" te se dao u bijeg. "Plavci" su krenuli u potjeru, a nakon nekog vremena bjegunac je zaustavio automobil te im nastavio bježati trčeći dok ga napokon nisu uhitili.

Tada se ustanovilo da je bježao ukradenim automobilom te da to nije bio njegov jedini prekršaj. Policija je kod njega pronašla napunjeni pištolj i ustanovila da mu je prije nekoliko godina istekla vozačka dozvola.

No, ni to nije sve... Prije nego se dao u bijeg, 35-godišnjak je uzeo drogu. Muškarac je prijavljen za nekoliko kaznenih djela.

>>19-godišnji Hrvat iz zapaljenog auta spasio dvije djevojke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije