Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCNJAVA

Srbi se raspisali o naoružanim Albancima, policija izašla na teren no nisu pronašli dokaze za to

Foto: Google Maps
27.02.2019.
u 15:19

Mještani su već upozoravali da nemaju adekvatnu zaštitu u graničnim mjestima.

Iako su srpski mediji prenosili da je jutros došlo do upada Albanaca čini se da se taj upad dogodio tijekom jučerašnjeg dana. 

Policiji je prijavljen incident, ali nakon što izašli na teren nisu pronašli dokaze koji bi ukazivali na nezakonit upad.

MUP Srbije još se nije oglasio.

Za jedan srpski list mještanin sela Rastelica govori da su jučer oko 17 sati na njega pucali Albanci.

Prije par dana u selu Rastelica demolirane su sve kuće čiji vlasnici žive u susjednom selu i dolaze tek povremeno.

Neki srpski mediji navode da je do incidenta došlo zbog šume i sječe drva. A mještani govore kako upadi Albanaca nisu rijetkost.

Indija napala militante u Pakistanu


 
Ključne riječi

Komentara 91

VL
vladagrujic1
16:34 27.02.2019.

Šta lažete, celo selo kod Kuršumlije je demolirano. U drugom selu su ljudima ukradeni traktori. Bilo je i pucnjave. Sada su dole jake policijske snage.

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
15:03 27.02.2019.

Nedavno sam u in inozemstvu upoznala neke ljude iz Nisa koji su mi ispricali sto se tamo dogadja na jugu Srbije...imala bi puno toga za reci, ali bolje da sutim...psssst

MA
marica17
15:02 27.02.2019.

modovisisajteMaraschino: Koji komentar, i koja zloba , sta su ljudi krivi Zive tu stotinama godina, na srpskoj zemlji, sta god vi rekli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije