Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbijao automobile

Naoružan muškarac pucao po ulicama Beograda pa 'uletio' u stambenu zgradu

Beograd, pucnjava
Foto: Twitter
26.08.2016.
u 08:07

Poslije pucnjave, osumnjičeni je pobjegao dalje Ulicom Jurija Gagarina. Doživio je nezgodu kod broja 213 kada mu je otpao kotač na vozilu, pa je nastavio trčati i naoružan uletio u neboder

Nakon što je pucao iz automobila u pokretu u Ulici Jurija Gagarina u Beogradu, muškarac je naoružan uletio u stambenu zgradu, javlja N1.

Čitav neboder je bio blokiran, policija je pretražila cijelu zgradu, obila desetak stanova. Osumnjičeni nije nađen, a stanarima je dozvoljeno da se vrate u stanove.

Čitava drama je počela kada je muškarac, koji je vozio crni automobil marke BMW, nešto poslije 20 sati počeo pucati nasumično iz vozila, i automobilom udarao u druge u Ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu.

Četiri automobila su tom prilikom oštećena. Nema informacija da je itko ozlijeđen u napadu. Poslije pucnjave, osumnjičeni je pobjegao dalje Ulicom Jurija Gagarina. Doživio je nezgodu kod broja 213 kada mu je otpao kotač na vozilu, pa je nastavio trčati i naoružan uletio u neboder u Ulici Jurija Gagarina 241.

Prema neslužbenim informacijama, policija je našla dva pištolja u napuštenom automobilu napadača. 

Ispred zgrade su do iza ponoći bili pripadnici posebne jedinice Policijske brigade s fantomkama, šljemovima, pancirkama i dugim cijevima, javio je Blic. 

Policajci su pregledali cijelu celu zgradu od 14 katova i 90 stanova, ali nisu našli osumnjičenog. .

 

 

 

Komentara 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
13:11 26.08.2016.

vidite da novinari tamo moraju više puta ponavljati da se radi o ulici jurija gagarina.. . da ljudi shvate ....

Avatar krcedolac
krcedolac
09:26 26.08.2016.

Ludost je tražiti naoružanog muškarca! Manje je opasno tražiti nenaoružanoga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije