Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILMSKA PRIČA

Naočale iz Osijeka zaludjele su svijet: 'Prodali smo sve, a nitko ih još nije ni vidio. Bilo je zastrašujuće'

24.01.2022.
u 14:29

- Praćenje tih prvih 10 minuta naše prve Kickstarter kampanje bilo je fenomenalno iskustvo. Dobili smo definitivnu potvrdu da smo na dobrom tragu i da smo pogodili stvarnu potrebu. Ali s obzirom na to da smo tu prvu seriju rasprodali prije nego što je itko zapravo uopće vidio proizvod, to je ujedno bilo i zastrašujuće. Sada je taj proizvod zapravo trebalo napraviti u dovoljnoj količini i isporučiti ga svim tim kupcima koji imaju velika očekivanja. Razvoj proizvoda još nije bio gotov, a o masovnoj proizvodnji da i ne govorim - priča za Radar Večernjeg lista osnivač tvrtke iz Osijeka koja je svojim proizvodom osvojila svijet.

Komentara 4

Avatar Dokman
Dokman
15:25 24.01.2022.

Nadam se da će to moći proizvoditi u Hrvatskoj.

ET
en-ten-tini
15:19 24.01.2022.

'svojim proizvodom osvojili svijet', a da ga nitko još nije vidio :D VRH! Marketing odlično odrađen, a 'proizvod'?... vrijeme će pokazati....

BR
BratGandalfovogBrata
14:37 24.01.2022.

80% tih "projekata" s kickstartera su prijevare, nadam se da ovo nije jedna od njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?