Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U ČAKOVCU

Namjerno se zaletio u auto u kojem se vozila izvanbračna supruga kojoj se nije smio približiti

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
08.10.2021.
u 10:26

Izvanbračna supruga i 29-godišnja vozačica lakše su ozlijeđene, a materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna

Policija je uhitila 36-godišnjaka koji se namjerno zaletio u automobil u kojem se vozila njegova izvanbračna supruga kojoj se, prema sudskoj odluci, nije smio približiti. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 36-godišnjak s područja Općine Pribislavec počinio kaznena djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i neizvršavanje sudske odluke.

Jučer oko 10.45 sati u Čakovcu 36-godišnjak je uočio svoju bivšu  31-godišnju izvanbračnu suprugu kao suvozačicu u drugom osobnom automobilu kojim je upravljala 29-godišnjakinja. Prestigao ih je i zaustavio, a potom se obratio izvanbračnoj supruzi unatoč izrečenoj sudskoj odluci o zabrani približavanja, uspostavljanja kontakta, uznemiravanja ili ophođenja.

Vozačica je nastavila vožnju, a on ih je nastavio pratiti u svojem automobilu i u Ulici Tome Masaryka namjerno udario u stražnji dio vozila. Izvanbračna supruga i 29-godišnja vozačica lakše su ozlijeđene, a materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
10:37 08.10.2021.

opet ce imati posla duo pupavac kajtazovic....

AD
aha da
10:50 08.10.2021.

izvanbračna supruga...

VI
vidum
17:18 08.10.2021.

Zaletio se on puno prije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije