Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA POLICIJE

Filmske scene u Zadru: Pao s gotovo pola kilograma kokaina i velikom količinom keša

Ilustracija ovisnosti o kockanju, narkoticima i alkoholu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
06.08.2020.
u 10:05

49-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela iz domene kriminaliteta droga.

- Tijekom kriminalističkog istraživanja od osumnjičenoga je oduzeto 415 grama kokaina i novac u domaćoj i stranoj valuti, oko deset tisuća kuna i šest tisuća eura. Policija ga sumnjiči da je drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 49-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske - istakli su iz zadarske policije. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:51 06.08.2020.

upitao bi narkomane ili one koji ga povremeno uzmu. Kako možete unositi tu supstancu u sebe ako znate da je ona provodila vrijeme u nečijim crijevima da bi se prokrijumčarila u Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije