Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU: BISKUP MILAN STIPIĆ

'Nameću nam poganski Božić, da bude vjerski neutralan! Svugdje darovi i djeda mrazovi, a nigdje Krista'

Blagdanska čarolija zavladala je Zagrebom
Luka Stanzl/PIXSELL
24.12.2022.
u 22:30

Poglavar Grkokatoličke crkve u Hrvatskoj govori o komercijalizaciji adventa, ali i kako on izgleda u ratnoj Ukrajini, odakle potječe dio grkokatoličkih vjernika. - Danas doživljavamo kako ljudi koji su napustili svoju kršćansku vjeru pokušavaju iz europske kulture izbaciti sve što ima kristološku tematiku i ponovno stvoriti nekakav poganski vjerski neutralan blagdan Božića, koji će biti obojen nekim provodnim božićnim koloritom, ali bez istinske svrhe i biti

Komentara 73

DU
Deleted user
22:38 24.12.2022.

Točno. Na TV oglasi s čestitkama : Sretni blagdani.

BU
Bukva2
23:11 24.12.2022.

Da, na telki čestitaju neke "blagdane" a ispod borova neki "orašari". Bljuva mi se, ali doslovno bljuva. Ma mogu se "oni" truditi, ali nece uspjeti nikada, ali sam baš nikada zamraciti istinu, a ona je - Bog je sa nama. Točka.

IZ
Izbavitelj
23:07 24.12.2022.

Sve zlo za vremena.Bračo Kršćani dolazi naše vrijeme,vrijeme istine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?