Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODICE

Namamio ga drogom u WC pa ga pretukao i uzeo mu 2000 kuna

Ilustracija
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
31.08.2020.
u 07:28

Policija ga je ubrzo našla te je priveden prvo na policiju a zatim na tužiteljstvo gdje je ispitan te osumnjičen za razbojništvo i nanošenje teške ozlijede

Namami  ga drogom da bi mu uzeo pare. Vjerojatno je to pomislio 27- godišnjak, koji je 24. kolovoza u 9.20 na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Vodicama uočio muškarca koji je plaćao piće te je pri tome imao novčanik pun novca. Vidjevši to, 27- godišnjak je na brzinu smislio pakleni plan, a kada je konobar otišao od njegove mete, on mu je prišao.

Pozvao ga je da zajedno pođu do WC-a kako bi konzumirali drogu na što je oštećenik pristao. No kada su ušli u WC 27- godišnjak je oštećenika više puta šakama udario po glavi i tijelu, pri čemu ga je teško ozlijedio. Kada je ovaj pao na pod, iz džepa mu je uzeo oko 2000 kuna i nekoliko desetaka eura, nakon čega je pobjegao.

Policija ga je ubrzo našla te je priveden prvo na policiju a zatim na tužiteljstvo gdje je ispitan te osumnjičen za razbojništvo i nanošenje teške ozlijede. Potom je odveden pred suca istrage Županijskog suda u Šibeniku koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

Ključne riječi

Komentara 4

OP
ophidity
07:44 31.08.2020.

2000kn je pun novčanik, bijelo se ide vuć sa čovjekom kojeg prvi put vidiš u životu i sve to u 9.20 ujutro? Ode sve u vražju mater.

MO
modovisisajteMaraschino
11:52 31.08.2020.

Lažni turoperator

Avatar rubinet
rubinet
10:23 31.08.2020.

Htio mu je uzeti pare? Znači oštećenik je bio iz Srbije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije