Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frontalni sudar

Teška nesreća: Kombijem naletjela na skuter i usmrtila dvojicu mladića

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
26.07.2014.
u 10:46

Smrtno su stradali 21-godišnjak i 27-godišnjak iz Škabrnje

U frontalnom sudaru jutros oko 5.45 sati u Jankolovici između Biograda i Polače smrtno su stradali 21-godišnjak i 27-godišnjak iz Škabrnje.

Na skuter na kojem su bili je, u trenutku dok je pretjecala autobus, kombi-vozilom naletjela 49-godišnjakinja iz Benkovca i usmrtila ih na licu mjesta.

Više informacija bit će poznato nakon očevida, a policija nam nije dala informacije je li 49-godišnjakinja koja je skrivila ovu tragediju bila alkoholizirana.

U kombiju kojim 49-godišnjakinja navodno vozi radnike iz Benkovca u Biograd bila su i dvije odrasle osobe i jedno dijete.

>> Dvojica poginula zabivši se jet skijem u privezište u Omišlju

Komentara 7

KA
Kakma
12:22 26.07.2014.

Sve funkcionira ovdje bez strpljenja i mozga,uvijek neka zurba,zurba,zurba.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
16:37 26.07.2014.

mozes "naletjeti" na psa koji pretrcava cestu, tako da je naslov pogresan. Ako predjes na suprotnu traku i sudaris se sa covjekom koji vozi ravno u svojoj traci , onda si se zabio u njega, nikako nisi "naletio" na njega.

HB
HOMO BALCANICUS
12:39 26.07.2014.

Da rade i za badava, imaju paziti sta rade na cesti. Ako im se ne sviđa mogu promijeniti posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije