Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bori se za život
Povratak na članak

Naletio na Zadranina kako premlaćuje djevojku (24), išao pomoći pa ga ovaj izbo nožem

Kada je Splićanin pokušao pomoći Zadranin ga je izbo nožem, kako nam je rečeno u policiji, više puta.

Komentari 10

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
12:10 11.10.2014.

Sada će ovog zadarskog smrada malo bosti i u zatvoru,ali sa specijalnim mačevima,od prirodnog materijala.

VL
US
U sridu
19:44 11.10.2014.

Jel se netko zapitao odakle tom siledjiji noz?nevinasce svakako,zatuci kolcem.

VL
US
U sridu
19:39 11.10.2014.

Nebih ja njemu dao sansu da izvadi noz,govno zatuci.

VL
TR
trunjo
19:29 11.10.2014.

Ovom frajeru sa nickom AMITRAZ očigledno nisu sve na broju isto kao i ovom zadarskom pacijentu....takve spodobe bi trebalo žigosati na čelu tako da se niti jedna žena/djevojka ne zabune sa izborom ubuduće...Btw ako te žena/djevojka izbace iz takta uvjek ali UVIJEK možeš otići

VL
LU
lukateli1
12:30 11.10.2014.

Jarane! Vjecne dileme! Pomoc ili ne pomoc! Je beno , stavi se u cipele ovog ili onog!

VL
CH
chemica
13:32 11.10.2014.

Imaš mobitel, nazoveš policiju i to je to. Ispunio si svoju građansku dužnost pa možeš mirno spavati. Bilo kakva vlastoručna intervencija povlači za sobom prekršajnu prijavu kao minimum pa ako državi nije stalo već te i kažnjava, tko si ti da glumiš lokalnog "ramba"? Sama je odabrala mužjaka pa neka onda policija razrješava te "pitoreskne" odnose koje ima s njim. Baš da platiš glavom ni kriv ni dužan...Gledaj svoja posla jer kada netko mlati ženu, svakako da ima povelik problem u glavi. Pristupaš s metkom u cijevi jer teško da će mačo balkančina mirno prihvatiti da ga ometaš dok "opći" sa svojom ženkom ili kako se to već zove kada zvijer u ljudskom obličju mlati bespomoćnu ženu. Zar to sve skupa nekom treba? Murija dođe brzo, za par minuta do pola sata pa nek ona razdvaja strane, bile mrtve ili žive. Ti si za to vrijeme već doma u toplom krevetiću. Ne na Intenzivnoj. Ili u frižideru na sudskoj medicini.

VL
LU
lukateli1
12:20 11.10.2014.

Samo polako! Ko to zna sta se desilo? Niko! Polako prijatelju! Polako!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.