Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u međimurju

Naletio na devetogodišnjaka na biciklu, bori se a život

hitna pomoć
Arhiva VL
23.06.2010.
u 09:46

Dolaskom na križanje 26-godišnji vozač oduzeo je prednost biciklistu i prednjim dijelom auta udario dječaka koji je pao na pod. Prevezen je u Zagreb.

OREHOVICA -  Devetogodišnji dječak teško je ozlijeđen jučer oko 11 sati kada je na njega, dok je vozio bicikl, naletio automobil švicarskih registracijskih oznaka za čijim je upravljačem bio 26-godišnjak. Vozač je dječaku dolaskom na raskrižje oduzeo prednost.

Mladić je prebrzo vozio  te je prednjim dijelom automobila naletio na dječaka s kojim nitko nije bio u pratnji. Devetogodišnjak je od siline udarca  pao na kolnik te ga je hitna prevezla u čakovečku bolnicu.

Liječnici su ustanovili kako ima ozljede opasne po život te su ga prevezli u Zagreb u bolnicu, javlja 24 sata.

 

Komentara 2

Avatar ludi kekec
ludi kekec
10:55 23.06.2010.

\"Naletio na devetogodišnjaka na biciklu, bori se a život\" Tko se bori za život? Vozač? I ne bori se ZA život, nego A život? Lektori su očito na godišnjem, a novinari polupismeni

OB
-obrisani-
20:16 23.06.2010.

Za promjenu bi bilo jako dobro da starci čuvaju dijecu. Nije cesta diječje igralište. I sam se bojim da ću jednom nekog zgaziti, ma koliko god pazio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije