Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNO RASKRIŽJE

Nakon župnika, na istom raskrižju stradalo još dvoje ljudi

nesreća
Marko Jurinec/PIXSEL
31.03.2014.
u 12:45

Ozlijeđeni muškarac i žene prevezeni su u varaždinsku Opću bolnicu, a koliko su teško ozlijeđeni zasad nije poznato.

Nakon što je prošli tjedan na raskrižju u mjestu Selnik pored Ludbrega u Varaždinskoj županiji, teško stradao župnik župe Sveti Đurđ, Vlado Borak, jutros su na istom raskrižju stradale još dvije osobe.

Radi se u muškarcu i ženi, najvjerojatnije vozačima dvaju vozila koja su se sudarila jutros oko 10 sati na raskrižju podravske magistrale i ulice Vatroslava Lisinskog. Ozlijeđeni muškarac i žene prevezeni su u varaždinsku Opću bolnicu, a koliko su teško ozlijeđeni zasad nije poznato.

Od kada je u srijedu 26. ožujka, na tom raskrižju stradao župnik Vlado Borak, semafori nisu radili već se promet do danas regulirao prometnim znakovima. Što se točno danas dogodilo, u policiji ne žele špekulirati. Kažu, bit će više informacija poznato nakon očevida.

>>Teško stradao župnik župe Sveti Đurđ

Komentara 1

KA
kafka
12:57 31.03.2014.

Dok su izgrađene nove prometnice u vukojebinama odakle potjeću neki utjecajni političari u prometno i poslovnoj vrlo frekventnoj sveverozapadnoj Hrvatskoj ceste su neodgovarajuće! . . . . . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije