Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.11.2023. u 10:58

Penava je vruć krumpir prebacio na HDZ, osobito ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda iz čijeg ministarstva sada stižu priopćenja poput onog koji navodi "da je isticanje jedne postrojbe nepravedno u odnosu na doprinos svih koji su sudjelovali u herojskoj obrani Vukovara"

Komentara 13

TO
ToVuS
11:20 15.11.2023.

Svak razuman vidi tko je Plenković i koju politiku zastupa..Jugosrpsku..netreba nam to Penava objašnjavat.

ZL
Zlatarkongozambija
12:39 15.11.2023.

Pupovac dobaci Plenkiju, ovaj odmah Medvedu i tako igraju ukrug. Žele i drugi do lopte. Ali, ne može. Zna se tko je glavni. Penava je najbolje krilo. Može daleko dobaciti. Trojka ne dopušta.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
20:59 15.11.2023.

Penava ili pupovac, birajte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije