Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osječki HNS:

'Nakon zastava, Ukopa i nepotizma sada smo imali i lutriju'

ivan vrdoljak, radimir Čačić i Stjepan Čuraj (1)
Davor Javorovic/PIXSELL
15.02.2013.
u 14:55

Predsjednik osječko-baranjskog HNS-a Stjepan Čuraj, osvrćući se na slučaj zapošljavanja na Hitnoj medicinskoj pomoći sustavom izvlačenja plavih kuverti, nazvao je to "lakrdijom kojoj se smije cijela Hrvatska".

Na poziv osječkih HNS-ovaca pred novinare je stala 29-godišnja Ivana Popadić, diplomirana ekonomistica iz Osijeka koja se prijavila na natječaj Hitne medicinske pomoći. O čitavom slučaju "izvlačenja kandidata" odlučila je javno i progovoriti.

– Osjećam se izigrano. Završila sam financijski menadžment prije pet mjeseci i javila sam se do sada na 30-ak natječaja te dobila četiri, pet odbijenica. Naravno da sam puno očekivala od ovoga natječaja, kao i od svih na koje se javljam – rekla je Ivana.

Predsjednik osječko-baranjskog HNS-a Stjepan Čuraj, osvrćući se na slučaj zapošljavanja na HMP-u sustavom izvlačenja plavih kuverti, nazvao je to "lakrdijom kojoj se smije cijela Hrvatska". 

– Nakon zastava, Ukopa, nepotizma, reprezentacija, prekovremenih sati, sada smo imali i lutriju – dodao je on.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije