Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saznajte sve

Nakon Zagreba, sajam stipendija seli u Rijeku

sajam stipendija, portal
Tomislav Miletic/PIXSELL
16.10.2013.
u 11:03

Ove se godine u Rijeci očekuje više od tri tisuće posjetitelja koji će moći saznati više o studijskim programima, programima stipendiranja, standardiziranim ispitima za studij u inozemstvu i tečajevima stranih jezika.

Nakon uspješnog prvog dana održavanja u Zagrebu, Sajam stipendija i visokog obrazovanja u četvrtak 17. listopada seli na riječki Filozofski fakultet. Na sajmu u Rijeci sudjelovat će 37 izlagača iz Kanade, Estonije, Francuske, Italije, Mađarske, Njemačke, SAD-a i Ujedinjene Kraljevine. O mogućnostima stipendiranja studija u Hrvatskoj moći će se saznati kroz izlaganje 16 hrvatskih institucija, uključujući visoka učilišta, ministarstva, jedinice lokalne i regionalne samouprave, tvrtke i zaklade.

Ove se godine u Rijeci očekuje više od tri tisuće posjetitelja koji će moći saznati više o studijskim programima, programima stipendiranja, standardiziranim ispitima za studij u inozemstvu i tečajevima stranih jezika. Kroz predavanja međunarodnih stručnjaka i okruglog stola razgovarat će se o obrazovnoj politici u Hrvatskoj, vezanoj uz visoko obrazovanje i tržište rada, cjeloživotnom obrazovanju i akademskoj mobilnosti.

>>Sve o stipendiranju u Hrvatskoj i inozemstvu na 9. Sajmu stipendija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije