Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kruzer "Victor Hugo

Nakon više od 150 godina strani brod uplovit će u luku u Sisku

kruzer
Žejko Gašparović/VLM
15.06.2010.
u 22:25

Na luksuznom brodu dužine 80 metara voze se strani turisti, od Budimpešte rijekom Dunavom preko Beograda.

Plovidba mađarskog  riječnog kruzera 'Victor Hugo' rijekom Savom pored Jasenovca i njegovo pristajanje kod željezničkog mosta, večeras nešto poslije 21 sat iznenadilo je mještane.

Na  luksuznom brodu dužine 80 metara voze se strani turisti, od Budimpešte rijekom Dunavom preko Beograda, a sutra u srijedu u jutro cruser nastavlja plovidbu prema Sisku. Prošlogodišnja plovidba ovog broda hotela prema Sisku zapela kod Županje gdje je završio plovidbu radi niskog vodostaja. Posavci kažu da je sada vodostaj povoljan i velike su šanse i da „Victor Hugo“ zbog svog plitkog gaza doplovi i do Siska.

Ako tako bude, biti će to nakon više od jednog i pol stoljeća da neki strani brod uplovi u lučko pristanište kod Velikog kaptola. Prošle godine, mogućnost da jedan strani brod pun turista doplovi do Siska, direktorica TZ Grada Siska, Lidija Kopjar tada je najvilae, kao jednim od značajnijih događaja za grad Sisak.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
22:41 15.06.2010.

žwljko, hajde da si u naslovu pogriješio ali i u tekstu ponavljaš!? pa koliko može biti dugačak 80metarski brod? još si brojkama pisao 80? daj majke ti i meni uštimaj nekako da pišem barem kao honorarac na večernjem, ja mogu i gore...

OB
-obrisani-
22:43 15.06.2010.

eto vidiš željko da mogu i gore, već sam te, nenamjerno, nazvao \"žwljko\", zadebljali mi prsti a na tipkovnici slova jedno pored drugog...

OB
-obrisani-
08:35 16.06.2010.

A koji kurac tebi nije jasno? Mani se tog delanca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije