Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Državno odvjetništvo

Nakon ubojstva supruga Pločanka zadržana u istražnom zatvoru

ploče
Foto: Privatna arhiva
10.05.2016.
u 10:01

Policija je ranije izvijestila da je do ubojstva došlo nakon verbalnog sukoba i naguravanja, no točan motiv i okolnosti zločina nisu poznate

U jednomjesečnom istražnom zatvoru zadržana je 23-godišnjakinja osumnjičena da je u noći na subotu u Pločama kuhinjskim nožem ubila svog supruga, doznaje se u državnom odvjetništvu.

Tužiteljstvo je na svojoj internetskoj stranici izvijestilo da je protiv osumnjičene pokrenulo istragu zbog ubojstva te zatražilo istražni zatvor, što je sudac istrage i prihvatio.

Nakon dovršenog očevida državno odvjetništvo je izvijestilo kako 23-godišnjakinju tereti da je u subotu 7. svibnja oko jedan sat iza ponoći, u stanu na području grada Ploča, supruga ubola kuhinjskim nožem u prsište, "zadavši mu pritom teške tjelesne ozljede opasne po život od kojih je preminuo na mjestu događaja".

– Protiv okrivljenice je predložen i određen jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućnosti ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i bojazni od ponavljanja kaznenog djela – izvijestilo je državno odvjetništvo.

Policija je prije izvijestila da je do ubojstva došlo nakon verbalnog sukoba i naguravanja, no točan motiv i okolnosti zločina nisu poznate.

>> Mužu pomorcu zabila kuhinjski nož u srce i na mjestu ga ubila

Komentara 2

SC
schwertransport
16:20 11.05.2016.

Dali ce i nju velicat kao Anu Magas kad bude izlazila iz zatvora

RO
Rocky15
13:10 12.05.2016.

oću da je karamm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije