Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadar

Nakon teške prometne u Zadru vozač mopeda bori se za život

moped
Arhiva VL
01.08.2010.
u 09:25

Protiv 24-godišnjaka slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog - istakli su iz zadarske policije.

ZADAR - U teškoj prometnoj nesreći noćas oko ponoći u Zadru teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 20-godišnji vozač mopeda, dok je njegov 20-godišnji suvozač zadobio lakše tjelesne ozlijede.

- Nesreća se dogodila u ulici Put Murvice gdje je 24-godišnjak iz Zadra upravljući osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka, kojem je važnost prometne dozvole istekla, vršeći skretanje u lijevo oduzeo prednost mopedu zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 20-godišnji Zadranin sa kacigom, a kao suvozač na mopedu se nalazio 20-godišnjak bez kacige.

Protiv 24-godišnjaka slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog - istakli su iz zadarske policije.

Ključne riječi

Komentara 4

KA
Kakma
09:50 01.08.2010.

Nestrpljenje i sebicnost su uzrokovale toj nesreci.Vozac auta je mislio,zasto cekati,ustedit cu tih prokletih 2-3 sekundi,a i tako sam jos i jaci.Zato naprijed pa sto bilo da bilo.To ti je Hrvatski nacin razmisljanja kod voznje.Najprije JA onda dugo nista onda opet JA.

UJ
u je u mom srcu
09:55 01.08.2010.

sad će mnogi kako je ovo hrvat napravio, a nije ovo je napravila osoba osoba koja će odgovarat, in sam sam vozač skutera često mi oduzmu prednost hvala bogu imao sam sreće i nijedne nezgode polupismeni novinari bi trebali znat da je ovo nezgoda a nesreća je sasvim nešto drugo sreća ili nesreća nisu vezane sa prometnim nezgodama

DE
Deuteria
11:51 01.08.2010.

Nisi u pravu ti U JE U MOM SRCUNije to bila nezgoda kad se mali bori za život,nesreća je kad ima ozlijeđenih po život opasnim ozlijedama i šteta, nezgoda je bez ozbiljno ozlijeđenih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije