Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOK FEST VIKEND

Nakon svjetske izložbe glumci zaigrali rukomet

BOK fest
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/18
10.05.2015.
u 16:33

BOK fest je prepoznatljiv i prema jedinstvenom glumačkom projektnom konceptu nazvanim 24 hours to play

U Bjelovaru traje 13. izdanje kazališnog festivala BOK festa (Bjelovarski odjeci kazališta), a koji pokraj predstava nudi i druge zanimljive poratne atrakcije, pa je prema običaju održana jedinstvena svjetska izložba glumaca u izlogu prodavaonice namještaja San.

Među ostalim su kao posebni izloženi umjetnički unikati bili Ornela Vištica, Špiro Guberina, Sonja Kovač, Đorđe Kukuljica, Ivan Ozegović, Erna Rudnički, Slaven Knezović, Alan Katić, Amar Bukvić... Nadalje BOK fest je prepoznatljiv i prema jedinstvenom glumačkom projektnom konceptu nazvanim 24 hours to play, a riječ je o nastanku 6 predstava unutar 24 sata do glume.

Naime šest redatelja je sa šest glumačkih skupina unutar jednog dana osmislilo i izrealiziralo šest zanimljivih predstava, a koje su do suza nasmijale publiku. Okupila su se brojna poznata glumačka imena, a kao predsjednica žirija u publici se sjajno zabavljala i atraktivna Nela Kocsis.

Naposljetku današnji je dan bio u znaku sporta, a kada su se glumci ogledali u rukometnoj vještini nastupivši na humanitarnom BOK turniru od kojega je prihod išao za bjelovarsku Udrugu za autizam. Glumci su odmjerili snage sa rukometnim legendama, te pripadnicama Opće bolnice. 

>> Darovi za 40 godina glume Bogdanu Dikliću

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije