Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva

Nakon svađe ilegalnim pištoljem 67-godišnjak ranio starca

pucnjava, policija (1)
Dragutin Šantoši/Pixsell
08.06.2012.
u 11:55

Napadač je ozlijeđen u sukobu jer ga je 52-godišnjak, koji je branio 78-godišnjaka, udario sjekirom po glavi

Varaždinski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjim muškarcem za kojeg se sumnja da je počinio više kaznenih djela, među ostalim i pokušaj ubojstva.

Muškarac je u srijedu u Preknu, najprije verbalno, a potom i fizički sukobio sa 78-godišnjim i 52-godišnjim muškarcima, nakon čega je pištoljem koji je ilegalno posjedovao 78-godišnjaku nanio prostrjelnu ranu na desnoj ruci. Nakon toga je 52-godišnjaka udario drvenim kolcem u glavu.

U sukobu je ozlijeđen i 67-godišnjak, kojeg je 52-godišnjak u samoobrani sjekirom ozlijedio po glavi. Nakon sukoba, 67-godišnjak je zapalio 52-godišnjakov traktor.

Protiv 67-godišnjaka će osim kaznene prijave za pokušaj ubojstva biti podnesena i kaznena prijava radi kaznenih djela pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede, prijetnje te uništenja i oštećenja tuđe stvari. Tijekom dana bit će prepraćen na Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

Ključne riječi

Komentara 1

DD
ddddd
18:23 08.06.2012.

67- godišnjak ranio starca!!! hahahahhahaahah.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije