Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Nakon svađe u vozilu pucao mu u glavu. Imao je 2,8 promila

Istraga
Foto: Marijan Murat/DPA/PIXSELL
13.10.2018.
u 11:37

Pokrenuta istraga od Županijskog državnog odvjetništva u Splitu

Krešo  G.  (53)  sumnjiči  se  za  pokušaj  ubojstva,  a Županijsko državno odvjetništvo u Splitu  protiv njega je pokrenulo istragu. Sumnja se da je Krešo G., 8. listopada 2018. u 17.15 sati na području Solina, nakon svađe i  tučnjave pucao u Petra B.

U Petra B. je kako se sumnja, pucao iz pištolja marke  češka  zbrojevka,  kojeg je izvukao iz pojasa. Pogodio ga je u glavu pri  čemu  je  Petar  B.  zadobio  prostrjelnu  ranu  glave  s posljedičnim krvarenjem  i  kontuzijom  mozga,  višestruki  prijelom vratnog kralješka i
kostiju  maksilarnih sinusa. 

Riječ je o teškim i po život opasnim ozljedama s  kojima  je  prevezen  u  KBC  Split.  Krešo G. je inače imao 2,8 promila alkohola u krvi, a pokušaju ubojstva je prethodila svađa u automobilu kojeg je vozio Petar B. Kreši G. je određen istražni zatvor.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije