Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ušutkao zle jezike
Povratak na članak

Nakon šuškanja o teškoj bolesti Xi Jinping izašao pred građane

Xi Jinping navodno je pokčetkom mjeseca plivajući ozlijedio leđa te se po liječničkoj preporuci morao odmarati i redovno ići na fizioterapijske vježbe

Komentari 2

IR
irani
12:55 16.09.2012.

Nije mi jasno zasto Kinezi nisu u stanju jasno reci o cemu se radi, vec se u nekim slucajevima i vise mjeseci nazna sto se desava. To je stari komunisticki pristup - sakrivanje vijesti dok se vodstvo partije ne dogovorii kako ce se sve plasirati u javnost.

VL
IR
irani
08:04 17.09.2012.

17.09.2012. u 08:02h irani je napisao/la: Krenula je "Demokratska grupa stancatelja minusa neprijateljima lazi i propagande" Ne zaboravite provjeriti danas i onda za nekoliko dana ili tjedana kako ce moj komentar imati sve vise minusa, onako spontano

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.