Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bijeli pokrivač

Nakon sunčane subote dolazi nam snježna nedjelja

snijeg, gorski kotar (1)
Goran Kovacic/PIXSELL
11.01.2013.
u 16:29

Sutra nas očekuje većinom suho i sunčano vrijeme, ali nedjelja ponovno donosi pogoršanje vremenskih prilika i pad temperatura. Na kopnu će pasti 10, a u gorju 20 centimetara snijega

Dok je danas živa u termometru samo u hladnim planinskim predjelima padala ispod nule, Državni hidrometeorološki zavod predviđa da nam vikend donosi iznenađenja.

Sutra nas očekuje većinom suho i sunčano vrijeme, ali nedjelja ponovno donosi pogoršanje vremenskih prilika i pad temperatura. Vrijeme će tada biti pretežno oblačno. Povremeno će padati kiša, a kako dan bude odmicao, na kopnu će početi padati i snijeg. U Gorskome kotaru i Lici kiša će prijeći u snijeg, a sredinom dana i poslijepodne kiša i snijeg proširit će se na cijelu Hrvatsku. Napadat će do 10 centimetara snježnog pokrivača, a u gorju i do 20. Na Jadranu će puhati umjereno i jako jugo i jugozapadnjak.

U ponedjeljak će i dalje biti kišovito i oblačno, a mjestimice će padati i snijeg. U utorak slijedi obrat. U većini kopnenih krajeva i na sjevernom Jadranu vrijeme će se postupno poboljšati. No temperature će ostati iste.

>>FOTO Ma kakva hladnoća, vrijeme je za novogodišnje kupanje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije