Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravična nesreća

Nakon sudara s policijom zaštitna ograda prepolovila kombi

kombi prepolovljen (1)
Foto: Dragutin Jaramaz/PIXSELL
1/4
22.12.2010.
u 09:23

Vozač Mercedesova kombija u nesreći nije ozlijeđen pa je pobjegao iz bolnice

Stravična prometna nesreća dogodila se sinoć oko 22.35 sati na Jadranskoj magistrali pokraj Srimske Lokve nedaleko od Šibenika. Tri su osobe ozlijeđene.

Kako je izvijestila policija, ne navodeći identitete, Mario P. (38) krenuo je crnim Mercedesom Viano pretjecati kolonu vozila. U tom trenutku iz suprotnog je smjera naišao Ford Focus u kojemu su se na posao vozila dvojica policajaca, 37-godišnjak iz Biograda i 34-godišnji Vodičanin.

Od siline udarca u sudaru oba su automobila udarila u zaštitnu ogradu, pri čemu je komad ograde dug oko 14 metara prošao kroz desnu polovicu Mercedesa i ostao tamo uglavljen.

Zbog zgužvanih i smrskanih automobila došli su i vatrogasci, koji su ozlijeđene rezanjem lima izvlačili iz vozila pa ih prevezli u šibensku opću bolnicu. 

Teže je ozlijeđen policajac iz Biograda, a njegov kolega iz Vodica lakše. Najteže je stradao Andrej B. (39), putnik iz Mercedesa, dok je vozač iz nesreće izašao gotovo neozlijeđen. I on je prevezen u bolnicu iz koje je, iz još neutvrđenih razloga, usred noći pobjegao.

Vozač je ubrzo pronađen i priveden u policijsku postaju.

Četiri su osobe ozlijeđene i prevezene u OB Šibenik.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dhl
18:15 22.12.2010.

Bez obzira na to tko je kriv za nesreću, nedopustivo je to da ograda uđe u vozilo. Krajevi ograde moraju biti ukopani u zemlju i to je standard još iz 60-ih godina. Za ovo bi trebao odgovarati i netko odod onih koji su zaduženi za projektiranje i odobravanje ovakve ograde, jer to se sutra može dogoditi i nekome tko skrene sa ceste zbog magle ili ako mu pukne guma. Ograda ima zadatak da zadrži vozilo a da pri tome ne ubije putnike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije