Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije kriv za nesreću

Nakon što je naletio na djevojčicu, Jelavić je plakao s roditeljima

\'16.11.2009.Zagreb,Nikica Jelavic izlazi iz Zupanijskog suda u Zagrebu nakon oslobadjajuce presude. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
A. Bronić/Pixsell, arhiva
Autori: Sonja Hoffman, Marina Škalić
21.09.2010.
u 17:48

Nikica Jelavić u bolnici je s roditeljima proveo noć čekajući rezultat operacije.

Iako Nikica Jelavić nije kriv za nesreću u kojoj je Mercedesom teško ozlijedio osmogodišnju djevojčicu koja je u ponedjeljak u 19.20 sati neoprezno pretrčavala kolnik Vlaške ulice, teško je podnio njezino stradanje te je u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj s roditeljima proveo noć čekajući rezultat operacije.

>>N. Jelavić naletio na osmogodišnju djevojčicu i teško je ozlijedio

– Obratio se našoj obitelji i zaplakao s nama. Nije kriv niti ga osuđujemo, sada se uzdamo u Boga da naše dijete bude dobro – kaže majka djevojčice.

Da Jelavić, koji je nedavno pravomoćno oslobođen za ubojstvo Zorana Dominija, nije kriv za nesreću zaključak je i zagrebačke policije. Djevojčica je, navode u priopćenju, sa starijom sestrom (32) prelazila kolnik Vlaške ulice izvan obilježenog prijelaza. Kod tramvajskih tračnica djevojčica se istrgnula iz sestrinih ruku i potrčala između kolone vozila. Na dijete je naletio Jelavić, koji je vozio u smjeru zapada. Nesreću je policiji, neslužbeno doznajemo, opisalo više svjedoka. Od siline naleta dijete je palo na kolnik s desne strane auta i teško se ozlijedilo. Jelavić je sam pozvao policiju i hitnu pomoć te ih dočekao na mjestu nesreće.

– Bez obzira na to kako ga ljudi deklariraju, želim samo reći da se u slučaju nesreće moje sestre, za koju on nije kriv, zaista ponio kao čovjek. Došao je u bolnicu i bio uz moje roditelje čekajući rezultat operacije moje sestre, koja je sada, srećom, stabilno. Bilo mu je teško, to se vidjelo – rekla nam je danas sestra stradale.

Iako je djevojčica primljena s teškim ozljedama opasnima za život, liječnici se nadaju dobru ishodu i kažu da malena više nije u životnoj opasnosti. U bolnicu je stigla s puknućem lubanje u čeonom dijelu glave. Komadiće kosti koji su “rasparali” moždanu ovojnicu liječnici su tijekom operacije potpuno uklonili. Kako je riječ o “površinskoj” ozljedi mozga, liječnici se nadaju da djevojčica neće imati trajnih oštećenja.

Komentara 19

OB
-obrisani-
18:21 21.09.2010.

najveci silovatelj silovao preko 300 dijece klik: http://adf.ly/6tJY

OB
-obrisani-
18:30 21.09.2010.

YAP! Ne može čovjek da nešto ne kokne pa makar autom! Čisto vjerujem da ga je pogodilo to toliko a roditelji samo neka odluče ... njihovo djete! Za mene ovo je još jedna mrlja na savjesti sudstva!

MU
Mućanin
18:27 21.09.2010.

Smrad je vidio kako je dobro prošla ona učiteljica koja je naletila na onog pukovnika HV-a. Sad on misli ak će i on malo cmizdriti s roditeljima pokraj male da će i on dobro proći!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije