Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nakon što ga je oborio auto, preminuo u bolnici

zastava
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
04.12.2009.
u 18:36

Osamdesetjednogodišnji je muškarac umro u šibenskoj bolnici nakon što ga je dva sata ranije oborio automobil zastava šibenskih registarskih oznaka.

ŠIBENIK - Osamdesetjednogodišnji je muškarac umro u šibenskoj bolnici dva sata nakon što ga je u Radićevoj ulici nešto prije 17 sati oborio automobil.

Automobil zastava šibenskih registracija naišao je dok je starac prelazio cestu u blizini sportske dvorane Baldekin na glavnoj gradskoj prometnici. Pješak je u nesvijesti prevezen u bolnicu, no liječnici mu nisu moglli spasiti život.

 

Ključne riječi

Komentara 1

MM
Mladen Miletić
21:40 04.12.2009.

Nakon što ga je oborio auto, preminuo u bolnici.. kada sam ja napiso da obaranje pješaka na pješačkom prelazu isto što i na trotoaru prije par dana . Jedan gospon me je upozoril da kaj to pišem jel na Hrvatskomm jeziku se piše srušio. Sada me zanima jeli \"pismeni Kerum\" imao pravo kada je tvrdio da su novinari 70% Jugosloveni= Srbi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije