Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskustvo s 'onog svijeta'

Nakon srčanog udara doživio kliničku smrt, evo što mu se dogodilo!

Brian Miller
Foto: Youtube
19.02.2014.
u 18:49

Nakon srčanog udara Brian Miller bio je bez pulsa 45 minuta tijekom kojih je, kako je ispričao, doživio iskustvo s "onog svijeta".

Brian Miller iz Ohija doživio je jaki srčani udar zbog čega je završio u bolnici. Kada se činilo da mu stanje ide na bolje, već iduće noći dogodila mu se ventrikularna fibrilacija, poremećaj srčanog ritma prilikom kojeg su otkucaji srca brzi i nepravilni. Kada dođe do ventrikularne fibrilacije, snižava se krvni tlak i smanjuje se dotok krvi u vitalne organe. Takvo stanje je vrlo opasno i osoba može umrijeti za nekoliko minuta ako ne dobije liječničku pomoć.

"Njegovo srce je samo drhtalo, nije moglo pumpati, nije ništa radilo", objasnila je medicinska sestra Emily Bishop. Liječnici su počeli oživljavati Briana koji je bio bez pulsa, a kako je ispričala sestra Emily, pacijent je bio praktički mrtav 45 minuta, nakon čega mu je srce odjednom počelo normalno kucati.

Brian je preživio i pravim čudom mu nije oštećen mozak ni tjelesne funkcije. Kada mu se zdravstveno stanje popravilo, Brian je ispričao što je doživio dok je bio u kliničkoj smrti, javlja fox8.com. Rekao je kako je vidio svjetlo na kraju "rajskog tunela" gdje je sreo svoju nedavno preminulu punicu koja mu je rekla da se vrati u tijelo. Rekao je kako je kraj punice bio i njezin također preminuli suprug te da su mu oboje mahali izdaleka.

"Bilo je kao prvi dan kada sam je upoznao, izgledala je sretno. Uhvatila me za ruku i rekla mi "nije ti još vrijeme, ne trebaš biti ovdje, imaš stvari koje još dolje trebaš napraviti", ispričao je Brian i dodao kako mu je ovo iskustvo promijenilo pogled na život. "Život nakon smrti postoji i ljudi bi trebali vjerovati u to", kaže Brian.

>>'U komi sam dodirnuo komadić vječnosti i dobro se odmorio'

>> Mladi talent za informatiku bio je klinički mrtav

>> D. Prochazka: Nakon kliničke smrti predosjećam loše događaje

Komentara 54

Avatar morski covik 3
morski covik 3
19:28 19.02.2014.

Ako moram vidjeti Punicu i nakon smrti onda cu definitivno sve poduzeti da zivim zauvijek.

Avatar desnicarsko_smece
desnicarsko_smece
19:22 19.02.2014.

Jadan čovjek, punica mu ne da mira niti kad umire...

DU
Deleted user
21:24 19.02.2014.

Evo jedne filozofske dileme; Lako će biti ako Bog ne postoji, ali dragi moji, kako će biti ako ipak Bog postoji? I kada računi dođu na "naplatu"? Jeste o tome razmišljali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije