Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najava iz Turske
Povratak na članak

Nakon Sirije, 'čiste' Kurde i iz Iraka

Iz Washingtona kažu da američka vojska zasad neće ništa poduzimati jer Afrin nije toliko strateški važan za SAD

Komentari 11

FI
Fisherman
07:39 22.01.2018.

prepustiti kurde jednom Erdoganu je poprilicno opasno. narod bez zemlje je svim nacijama frn u oku, a turska cak ide preko svoje granice da bi ih uklonila. nece biti dobro..zali Boze neduznih ljudi.

VL
DU
Deleted user
08:40 22.01.2018.

Ova grančica je samo jedna akcija a ne rat. Erdogan čak nije ni mobilizirao vlastitu pješadiju već želi sa sirijskim pomoćnicima to organizirati, jer Sirija je još uvijek suverena zemlja. A to zna i Erdogan. Afrin nije spojen s kompaktnim kurdskim dijelom zemlje. Iako je Erdogan i oko Eufrata najavio ofenzivu, onda to neće biti grančica. Erdogan je poprilično izolirao Tursku. Kao patka na suhom. Rusi ga ne žele zaustaviti samo zato što izaziva Amerikance i to kao NATO partner. Inače... Erdogan je Tursku dobro izolirao i u arapskom svijetu. Erdogan je htjeo globalno igrati i nisu mu dozvolili, niti susjedne arapske zemlje, niti NATO partneri niti Rusija. Napravio je veliku grešku kad je podržavao toliko godina tu propalu islamsku državu. A sve s ciljem da sruši vladu u Damaskusu, kako bi se granice nanovo povlačile. Ovako mora samo gledati kako drugi vuku granice bez oružja. Tako je i Milošević pokušao...

VL
DU
Deleted user
08:37 22.01.2018.

Kurdi su iskorišteni od Amerike, već su jednom davno bili iskorišteni od strane Rusa u ratu protiv Truske. Sada su Kurdi opet nadrapali.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:27 22.01.2018.

Pa sto ce sada "jadni" anglo-cionisti, Kurdi su im zadnja preostala opcija za rusenje neposlusnog "rezima" u Siriji kako bi mogli napraviti veliki Izrael po planu Oded Yinona iz 1982. A tolike su novce ulozili u svoje teroriste a sada ce ih Turci pomesti. Bas mi ih je zao...

VL
Avatar Cinco
Cinco
08:37 22.01.2018.

Opet izvrtanje teza. Kurdi su Afrin koji je izoliran od ostalih kurdskih područja, tj Rojave, dali Rusima pod kontrolu. Rusi su se povukli u dogovoru s Turcima i sad novinar optužuje Amere. Kurdi na svim mrežama javljaju da su ih Rusi izigrali.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
11:59 04.02.2018.

jednostavno i pošteno reči .kako vele u naslovnicama uništiti kurde pod svaku cjenu je čin genocida ravan hitleru koji je imao takav scenarij za židove i kako li svjet uopšte može gledat takvo što a da se ne suprostavi i veli tom diktatoru 21stolječa dosta je tog .to samo pokazuje dvojaku politiku političara jer se ovo što se opet tamo dešava nemože drugačije smatrat uništit jedan narod nije ništa drugo nego li genocid a tim putem ide turska državaa i njen otomanski proolupali vođa koji je sad pokazao ko je i što je

VL
IS
istri
19:59 22.01.2018.

najnapredniji najkultuniji zato uvjek potjerivani ,sjetite se samo sadam sto je snjima radijo. tako je i hitler zidove htijo unistiti. zidovi iskoriste 7 puta za razne rabote istu kolicinu vode svi drugi i mi snjima ju iskoristimo jednom, ju popjemoju popjemo i ju popiskimo. eeee to ti je razlika u inteligenciji jednog naroda, jadni kurdi kojima svi se sluze a Niko ich nece.

VL
Avatar Ruth_Smith319
Ruth_Smith319
09:02 22.01.2018.

Google sada plaća 150 funti na 160 funti po satu za rad na mreži od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i zaradio sam 32579 funti u prvom mjeseecu s tog posla. Jednostavan i jednostavan posao, a zarada je masivna. sada sam ga podijelio s vama, tako da možete i pokušati. Možete ga provjeriti ovdje ... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w­.­B­u­z­z­C­a­s­­h­3­.­C­o­m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.