Naslovnica Vijesti Crna kronika

Nakon šestodnevne potrage pronađeno tijelo 85-godišnjakinje

Šestog dana potrage za nestalom bakom Ankom Matić (85) iz sela Kurjak kod Udbine pronađeno je njeno beživotno tijelo. Jadna je baka otišla četiri kilometra sjeverno od kuće u Kurjaku.
30. prosinca 2009. u 12:51 0 komentara 13 prikaza
anka matić, nestala
Foto: Marko Čuljat

GOSPIĆ - Šestog dana potrage za nestalom bakom Ankom Matić (85) iz sela Kurjak kod Udbine pronađeno je njeno beživotno tijelo. Jadna je baka otišla četiri kilometra sjeverno od kuće u Kurjaku. Držala se asfaltnog puta u pravcu Srednje Gore i Podlapca.

- Danas smo dobili i pojačanje GSS-a iz Karlovca s dva potražna tima i posebno obučenim psima. Baku je jutros tražilo tridesetak ljudi na području koje smo bili zacrtali potražnim planom. Pronađena je u 10 sati - kaže Alen Zorić, pročelnik GSS-a iz Gospića.

- Vanjskim pregledom mrtvog tijela bake Anke Matić nisu pronađeni tragovi nasilja. Točan uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom koja će se izvršiti tijekom sutrašnjeg dana u Zavodu za sudsku medicinu u Rijeci, kazala je Kristina Maoduš, glasnogovornica PU ličko-senjske.

U Lici nestala 85-godišnja baka Anka

 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.