Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIČNO STANJE
Povratak na članak

Rusi sve bliže okruživanju Bahmuta, vode se žestoke borbe: 'Ovdje je klaonica'

Borbe za Bahmut na istoku Ukrajine teške su i iscrpljujuće za obije strane. Rusija nastoji odrezati sve pristupne puteve gradu i ne broji živote koje gubi u svojim nastojanjima da ga osvoji. Ukrajinici još ne naređuju povlačenje, ali cilj im je nanjeti Rusima što više štete, a ne nužno zdržati grad

Komentari 12

MP
medijska_poropaganda1
12:58 04.03.2023.

Engleski infiltrator koji je ratovao za usa, je rekao da ima tamo puno nacista, otišao je sad u Rusiju da ispriča. Englezi su alergični na naciste.

VL
AN
AntePortas9
13:00 04.03.2023.

"Kruha i komentara".

VL
DU
Deleted user
15:20 04.03.2023.

Katastrofa : "za obije strane." A tko to piše? Neznalica hrvatskog jezika.

VL
TR
Trubač
11:19 05.03.2023.

Pisanje tipa da Rusi ne broje svoje mrtve, a to ne napisati za drugu stranu je cenzura. Pisati kako kao fol Ukraina ima alternativu, ali da će prije svog kao dobrovoljnog povlačenja ubiti još Rusa je obična propaganda za malu djecu.. Pisati da Rusi očajnički žele Artjomsk, a ne pisati da Ukrajinci isto očajnički žele biti u Bahmut u zaslužuje biti percipirano kao propagandno smeće.

VL
Avatar Behemot
Behemot
13:05 04.03.2023.

Pogledao sam jučer na yt prilično dobar prilog o 93. mehaniziranoj brigadi koja brani Bahmut posljednja 4 mjeseca. Pokazana su 2 entuzijastična mladića koji izviđaju sa dronovima, nekolicina veterana, ali i mobilizirani prije par dana koji su direktno poslani na prvu liniju. Također preko radija javljaju da 7 od 10 novaka se ne želi boriti i da pošalju veterane kako bi ih natjerali.

VL
Avatar Cika_Vlado
Cika_Vlado
12:06 04.03.2023.

Sitna politička osveta': bivšem glavnom tužitelju Ukrajine naređeno je da napusti Artjomovsk Yuriy Lutsenko, bivši glavni tužitelj Ukrajine, rekao je da mu je naređeno da napusti Artemovsk, gdje je, kako tvrdi, služio kao operater UAV-a. "Jučer sam dobio osobnu zapovijedd da napustim postrojbu Bakhmut Oružanih snaga Ukrajine i nastavim služiti u teritorijalnoj obrani. Postrojba u kojoj sam služio 110 dana i noći na smjeru Bakhmut također je prebačena na drugi smjer", Lutsenko napisao je na svojoj Facebook stranici. Ovu naredbu ocijenio je "sitnom političkom osvetom" i dodao da se "prijateljima Zelenskog" ne žuri da zauzmu njegovo mjesto na prvoj liniji. Jučer – Mađar, danas – Lucenko: svi medijski “ratnici” bježe iz Artemovska, koji će uskoro opet biti ruski.

VL
Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
11:54 04.03.2023.

Vidim brzo ste makli osjetljivi porez na najam sa naslovnice i vratili se ziheraškim temama. S Rusijom i Ukrajinom ne može se pogriješiti.

VL
DU
Deleted user
14:20 04.03.2023.

Ukrainci brane svoje ali Rusa ima na hiljade.Stvarno rat u Siriji je beba za ovaj..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.