Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U večernjim satima
Povratak na članak

Samubojstvo u Čakovcu, policija istražuje okolnosti

Policija istražuje okolnosti izvršenja samoubojstva i razloge koji su čovjeka naveli da si oduzme život.

Komentari 3

AI
Ante III
10:02 14.06.2014.

Svi vec znaju da je napravio samubistvo a nisu nasli ni oprostajno pismo ni pistolj ni napravil obdukciju ,mozda je na covijeka pucanu s razdaljine od 2m ili ima covijek dugacke ruke.Ili novinar je zaboravio to napisat ali glavno da su odmah zakljucili da se radi o samoubistvu.

VL
MI
Mirnadob
11:47 14.06.2014.

U HR nije tesko nac razlog da oduzme sam sebi zivot,ne imastina,naruseno zdravlje,nepravda na svakom koraku,i na koncu tanki zivci,(bez PTSP) A nepravde i neimastine ima naj vise.

VL
KR
kreont
06:21 14.06.2014.

Ja sam pronašao svoju lijevu čarapu, smrdljivu a dugo sam je tražio. Plave boje i pri vrhu ima dvije crte. Indicije su govorile da je uz svoju drugu istu čarapu ali to nije istina. Molim objavite vijest

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.