Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepredvidivo vrijeme

Nakon 'proljetnog' tjedna za vikend opet snijeg

snijeg, istra (1)
Duško Marušić/PIXSELL
19.03.2013.
u 10:38

Prve pahulje očekuju se u nedjelju, a pad temperature s prvim danom idućeg tjedna kada dnevne vrijednosti neće prelaziti jedan Celzijev stupanj, javlja Državni hidrometeorološki zavod

U tjednu smo za koji su prognostičari predvidjeli rast dnevnih temperatura i do 16 Celzijevih stupnjeva, ali vikend nam donosi novo iznenađenje. Taman kada smo se pozdravili sa zimom i pripremili na proljeće, meteorolozi za vikend previđaju – snijeg!

Prve pahulje očekuju se u nedjelju, a pad temperature s prvim danom idućeg tjedna kada dnevne vrijednosti neće prelaziti jedan Celzijev stupanj, javlja Državni hidrometeorološki zavod. 

Danas će u unutrašnjosti biti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, a povremeno je moguća i kiša u prvom dijelu dana  Na Jadranu je djelomice ili pretežno sunčano. Najviša današnja dnevna temperatura bit će između 11 i 16, u Gorskome kotaru i Lici od 7 do 10 °C.

Sutra nas očekuje također djelomice sunčano vrijeme uz postupan porast naoblake, dok se već prijepodne na sjevernom Jadranu očekuje povremena kiša koja će se proširiti na ostali Jadran, Liku i unutrašnjost Dalmacije. Najniža jutarnja temperatura kretat će se između -1 i 4 stupnja te na Jadranu između 6 i 11 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura bit će između 11 i 17 stupnjeva.

Oborine se ne očekuju u četvrtak za kada prognostičari predviđaju pretežito sunčano vrijeme uz temperature od 6 do 11 Celzijevih stupnjeva.

>>Zima nije gotova: Vratio nam se snijeg

 

Komentara 2

SB
SBJosip
11:22 19.03.2013.

Sve izludilo pa i vrijeme.

MU
mudroslovka
11:09 19.03.2013.

kaj je ovo???? Snijeg na Cvijetnicu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije